Ressurser

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Velg hvilke måter Nordstjerna kan nå deg på:


Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev når du måtte ønske, ved å følge lenken i en av våre e-poster. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

 

 

Her kan du bestille Den lille PR-håndboken:

(Vi spanderer både bok og porto.)

«PR? Det er reklame og sånn?» Dette er trolig det en PR-rådgiver oftest hører når han eller hun forteller hva man jobber med. Det er skrevet mange bøker om PR, men som regel er de meget omfattende eller er ment for studenter. Den lille PR-håndboken er derimot en kortfattet og enkel introduksjon til hva PR er, og hva det kan brukes til.

– Jeg vil ikke at dette skal se ut som en reklame, for det er en oppriktig anbefaling. Jeg fant Den lille PR-håndboken tilfeldig på pulten ved siden av meg en dag, og begynte å bla i den av kjedsomhet. Det jeg fant ut var at jeg aldri egentlig har tenkt over hvordan jeg markedsfører meg selv, men at jeg burde begynne med det. Jeg sendte for forsøkets skyld én mail på bakgrunn av noe jeg hadde lest i boken, og fikk med det en ny kunde! Suksess!

Tegnehanne (Hanne Sigbjørnsen)


* påkrevde felt

 

Velg hvilke måter Nordstjerna kan nå deg på:


Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev når du måtte ønske, ved å følge avmeldingslenken i en av våre e-poster. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.

 

 

 

Last ned Samvittighets­kompasset (gratis «white paper») ¹:

Samvittighetskompasset

(Sendes til oppgitt e-postadresse.)

Samvittighetskompasset er et verktøy for å navigere mellom ulike PR-strategier og -aktiviteter, hvor egen samvittighet er med på å begrunne avgjørelsene.

Navn *

E-post *

¹ Ved å laste ned «white paper», eller bestille bok, melder du deg samtidig på vårt nyhetsbrev. Her får du jevnlige oppdateringer med gode råd om PR. Vi vil ikke sende deg spam eller utlevere kontaktopplysningene din til andre (det har vi ikke samvittighet til).