PR du fortjener

Virksomheten din fortjener at du jobber målrettet med PR. Det du leverer fortjener det. Dine ansatte fortjener det. Kundene dine fortjener det.

PR er mer enn ren publisitet i medie­bildet. Det handler vel så mye om hvordan du kommuniserer internt og eksternt, slik at arbeidet ditt får positiv oppmerksomhet og blir verdsatt.

Noen ganger oppnår man ikke enga­sjementet man skulle ønske, enten det er blant kundene dine eller blant dine ansatte. Noen ganger skyldes mang­lende engasjement at man rett og slett ikke fortjener det. Da er jobben vår å hjelpe deg med å endre kursen, slik at du høster resultatene du ønsker.

Mange virksomheter har gode pro­dukter og velfungerende tjenester som i seg selv fortjener å bli synliggjort. Som dine rådgivere bidrar vi til å finne de gode historiene om det du driver med. Historier som er verdt å fortelle, og som skaper følges­venner av tilskuere.

 
 

VI ER …

  • et Oslo-basert PR- og kommunikasjons­byrå – med kunder over hele landet.
  • tilgjengelige, slik at du får svar når du trenger det.
  • engasjerte, fordi vi vil at du skal lykkes.
  • fleksible, for noen ganger må man endre kurs underveis.
  • ryddige. (Ingen liker at det dukker opp skjeletter fra skapet)
  • medmennesker – for det er du også.

 

Dette er våre ledestjerner

 
 

VÅR FILOSOFI

Grunnlaget for alt vårt arbeid er at vi skal jobbe samvittighetsfullt. Løsning­ene vi velger skal være de som gjør at både vi og kundene våre sover godt om natta.

Vi arbeider uavhengig av virkemidler og bransjer. Derfor kan vi sammen velge det som er mest optimalt for deg, og finne nye synergier der det er mulig.

Vi vil gjerne samarbeide med virk­somheter som ved hjelp av nyskapende arbeid, produkter eller tjenester ønsker å skape en bedre og mer rettferdig verden. Vi tror at dette målet er bra for forretningene – nå og i fremtiden.

Dette betyr også at vi ikke samarbeider med produkter som anses å være til skade for helse, eller virksomheter som ikke ønsker å redusere negative inn­virkninger på miljøet. Vi jobber heller ikke med partipolitiske eller religiøse organisasjoner, samt folk eller virk­somheter som ikke respekterer men­nes­kers rett til å være seg selv.

I tillegg ønsker vi også å være med på å løfte det lokale næringslivet i Norge, samt hjelpe gründerbedrifter og folk med gode ideer med å lykkes.

 

Jeg vil vite mer!