Om oss

Nordstjerna er et Oslo-basert PR- og kommunikasjonsbyrå – med kunder over hele landet.

En av våre styrker er at vi elsker å lære om nye ting, og blir derfor raskt kjent med ulike bransjer og temaer. Dette er også en fordel når kompleks informasjon skal formidles til et språk som kundene dine forstår.

Uansett hva du driver med, eller hvilken bransje du tilhører, vil vi derfor alltid sette av tid til deg.

 

Dette er våre ledestjerner

 

 

 

VÅR FILOSOFI

Grunnlaget for alt vårt arbeid er at vi skal jobbe samvittighetsfullt. Løsningene vi velger skal være de som gjør at både vi og kundene våre sover godt om natta.

Vi arbeider uavhengig av virkemidler og bransjer. Derfor kan vi sammen velge det som er mest optimalt for deg, og finne nye synergier der det er mulig.

Vi vil gjerne samarbeide med virksomheter som ved hjelp av nyskapende arbeid, produkter eller tjenester ønsker å skape en bedre og mer rettferdig verden. Vi tror at dette målet er bra for forretningene – nå og i fremtiden.

Dette betyr også at vi ikke samarbeider med produkter som anses å være til skade for helse, eller virksomheter som ikke ønsker å redusere negative innvirkninger på miljøet. Vi jobber heller ikke med politiske eller religiøse organisasjoner, samt folk eller virksomheter som ikke respekterer menneskers rett til å være seg selv.

I tillegg ønsker vi også å være med på å løfte det lokale næringslivet i Norge, samt hjelpe gründerbedrifter og folk med gode ideer med å lykkes.

 

Jeg vil vite mer!