Nordstjerna fyller fem år (hurra!)

post
5. juni 2018 i Nytt fra Nordstjerna

I disse dager er det fem år siden Nordstjerna ble tent. Vi feirer begivenheten med et tilbakeblikk på noen av de mange prosjektene vi har jobbet med i løpet av disse årene.

Siden oppstarten i juni 2013 har både oppdragsmengden og arbeidsstokken vår vokst jevnt og trutt frem til i dag. Fra å være en liten enmannsbedrift i starten er vi i dag tre fast ansatte, med et solid nettverk av dyktige underleverandører og en rekke ulike kunder.

For det er ikke til å legge skjul på at bransjene våre kunder kommer fra, og tjenestene som vi leverer, dekker et stort spenn. Ingen prosjekter eller leveranser er like. Det er nettopp det som gjør at vi gleder oss til å gå på jobb som PR-rådgivere hver dag.

Derfor ønsker vi å bruke vårt eget jubileum til å takke kundene våre gjennom disse fem årene. Kunder som tør å bevege seg litt utenfor komfortsonen, lytte til rådene våre, og våger å tenke annerledes. Det er dette som gjør at vi kan skape kommunikasjon. Kommunikasjon som fungerer.

 

Et tilbakeblikk på fem år som PR-byrå

Vi aner rett og slett ikke hvor mange timer video vi har filmet, antall ord som er skrevet, hvor mange øyeblikk som er fanget i bilder, eller antall råd vi har gitt. Likevel har vi samlet et knippe av disse for å gi et tilbakeblikk på prosjekter vi har jobbet med gjennom fem år.

Hver dag denne uken (til og med lørdag) oppdaterer vi artikkelen med en ny video som viser noe av de mange prosjektene vi har jobbet med siden starten i 2013.

 

Videoproduksjon

Video inngår stadig oftere som en del av kommunikasjonsarbeidet vårt, enten det er i form av portrettintervjuer, animasjonsfilmer, dronefilmer eller fremvisning av 3D-visualiseringer. I snutten under kan du se noen av videoene vi har produsert. (Saken fortsetter under videoen)

 

Mediehåndtering

Når kundene våre har budskap med en større nyhetsinteresse, jobber vi møysommelig med mediekontakten for å vekke redaksjonenes interesse. Dette resulterer i oppmerksomhet i ulike medier og flater. I videoen under kan du se noen av nyhetene vi har bidratt til å initiere. (Saken fortsetter under videoen)

v

Trykksaker og grafisk arbeid

Det er ikke alt som egner seg på trykk – men mye gjør det. Trykksaker og grafikk er nyttige supplementer til annet kommunikasjonsarbeid, som i tillegg til å tiltrekke oppmerksomhet kan sørge for at budskapet lever lenger. Se noen av både små og store trykksaker vi har utformet i videoen under. (Saken fortsetter under videoen)

 

Digitalt innhold

Mye av det vi lager av tekster, bilder eller video publiseres som innhold på digitale flater. Enten innholdet som produseres er til en eksisterende plattform, eller vi bygger en nettside fra bunnen av, må innholdet skape engasjement hos publikum. I videoen under kan du se noen eksempler på nettsider og annet digitalt innhold vi har levert. (Saken fortsetter under videoen)

 

Kommunikasjonsråd

Mye av jobben vår ender ikke alltid opp i et fysisk produkt du kan se eller ta på. Likevel ligger mye av verdien for kundene våre i rådgivningen før og etter de øvrige leveransene. Vi er alltid tilgjengelig for å rådslå med kundene våre, slik at de skal føle seg trygge og vite at ethvert virkemiddel er kommunikasjonsfaglig forankret.

 

Takk til våre kunder, leverandører, redaksjoner og andre samarbeidspartnere gjennom de første fem årene. Vi gleder oss til de neste fem(ti)!

 
 
 

Vil du ha flere nyheter som dette?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

 

* påkrevde felt

 

Velg hvilke måter Nordstjerna kan nå deg på:

Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev når du måtte ønske, ved å følge lenken i en av våre e-poster. Se vår personvernserklæring for mer informasjon.