Nordstjerna fyller fem år (hurra!)

   post
5. juni 2018 i Nytt fra Nordstjerna

I disse dager er det fem år siden Nordstjerna ble tent. Vi feirer begivenheten med et tilbakeblikk på noen av de mange prosjektene vi har jobbet med i løpet av disse årene.

Les mer

Styrk omdømmet ved bruk av sosiale roller

   post
11. april 2018 i PR-tips

Å skape verdi for din målgruppe bør være prioritet nummer én når du bygger tilstedeværelse i sosiale kanaler. Slik verdi kan skapes ved ta i bruk én eller flere sosiale roller når du bygger merkevaren din.

Les mer

Sats på gamliser på jobben

   post
1. februar 2018 i PR-tips

Det finnes mange ulike faktorer som avgjør om man oppnår suksess i arbeidslivet. Vi kjenner for eksempel alle til prototypen på oppstartsbedriften: En gruppe unge mennesker med stor tro på egen fremgang og uendelig stå-på-vilje. Dét betyr ikke at verdien av å ha eldre med på laget forringes – tvert i mot!

Les mer

Virksomheten din har en dårlig vane. Den heter Facebook.

   post
23. januar 2018 i PR-tips

Endrede spilleregler har reist spørsmålet om hvordan virksomheter skal forholde seg til Facebook fremover. Virksomheter som trekker hodet opp av sanden vil innse at de kanskje ikke bør forholde seg til Facebook i det hele tatt.

Les mer

Lag sunne nyttårsforsetter for virksomheten din

   post
12. januar 2018 i PR-tips

Mange har ønsker om endring og forbedring i det nye året. Ofte er nyttårsforsetter personlige, men virksomheter kan med fordel også søke å forbedre seg i året som kommer.

Les mer

Influencer-markedsføring – dette bør du tenke på

   post
10. januar 2018 i PR-tips

Bruk av såkalte «influencers» i markedsføringen blir stadig mer populært. Her får du tips om hva du bør tenke på når du vurderer et samarbeid.

Les mer

Slik tar du i bruk video i markedsføringen

   post
19. desember 2017 i PR-tips

Kommunikasjonsrådgiver Sebastian Melbye i Nordstjerna tror videoinnhold snart vil ta over for blogging – også for virksomheter. De fleste av oss har allerede verktøyene som trengs for å komme i gang med å lage godt videoinnhold.

Les mer

Vi har ikke fulgt våre egne råd…

   post
18. desember 2017 i Nytt fra Nordstjerna

Enkelte av leserne av Nordstjerna-bloggen og abonnenter av nyhetsbrevet vårt har kanskje allerede lagt merke til det? Vi har altså ikke vært spesielt flinke til å oppdatere redaksjonsplanen og publisere nye blogginnlegg jevnlig det siste året.

Les mer

Nordstjerna-duo blir trio

   post
1. desember 2017 i Nytt fra Nordstjerna
Foto av Sebastian Melbye

Etter tre år som «stjerne-duo» henter Nordstjerna inn nok en ledestjerne. Den nye rådgiveren heter Sebastian Melbye.

Les mer

Er kundene trygg på nettsiden din?

   post
27. september 2017 i PR-tips

Mange nettsider kjører fortsatt på HTTP (uten «S») – noe som gjør informasjonsutvekslingen via siden til et potensielt mål for hackere. Her får du mer informasjon om oppgradering av nettsider til HTTPS og hvorfor dette er viktig å få på plass innen kort tid.

Les mer
← Eldre innlegg